Postup: Menší dýni hokkaido (cca 1kg) umyjeme, rozpůlíme a lžící vydlabeme semena... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku rozpustíme máslo. Všechny suroviny dáme do mísy a ušleháme ponorným... zobrazit recept
Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept
Postup: Na vále si připravíme těsto z hrubé mouky, mletého cukru, mletých vlašských... zobrazit recept
Postup: Větší krůtí horní stehno i s kůží omyjeme, prošpikujeme proužky slaniny (nožem... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...